Kamperen op Walcheren

Bij Minicamping in de Bocht

Mini-camping In de Bocht is een gezellige kindvriendelijke familiecamping centraal gelegen in Walcheren op ca 6 km afstand van de stranden van Zoutelande en Oostkapelle en op 5 km afstand van Middelburg. Door de centrale ligging is onze camping uitermate geschikt voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten over Walcheren, een bezoek aan Veere, Middelburg, Vlissingen, Neeltje Jans of het strand. Op onze minicamping kunt u vanaf Pasen tot eind september ruime kampeerplaatsen huren.

Bent u nieuwsgierig naar de huidige tarieven? U kunt de tarieven van 2024 inzien door te reserveren, u hoeft dan nog geen boeking te maken. Kies uw accommodatie en de door u gewenste periode, vervolgens kunt u de meest actuele prijs zien.

Ontdek onze verschillende kampeerplaatsen

Wilt u reserveren met kinderen in de zomervakantie?

Uiteraard heten we iedereen graag van harte welkom, maar om te zorgen dat er in de zomervakantie voldoende speelkameraadjes voor kinderen zijn, zijn de helft van de plaatsen in het hoogseizoen alleen te reserveren door gezinnen met kinderen. Wilt u als gezin met kinderen komen kamperen in de maanden juli en/of augustus neem dan contact met ons op.

(Voor)seizoenplaatsen zijn op onze camping niet beschikbaar!